Klanten waarderen ons met een 9,6.

Naam: Erwin
03-07
Voor onderhoud op het juiste adres!
Mijn auto weer een grote beurt en APK gehad. Zeer tevreden!
Naam: Peter
03-07
Super Service
Ik had een probleem met mijn V50. Gebeld met Jawie Autoparts en het probleem uitgelegd. Ik werd netjes doorverbonden met Boy, die wist eigenlijk gelijk wat het probleem moest zijn. Dus dat onderdeel doorgemeten en bleek inderdaad defect. Onderdeel dezelfde dag nog besteld en kwam de dag erna al binnen. Gemonteerd en werkt perfect! Beter dan naar de dealer haha.
Naam: Maico
28-05
Mijn vaste adres voor mijn 'oude' T4!
Boy heeft altijd de onderdelen welke ik regelmatig nodig heb, of zorgt ervoor dat hij ze krijgt. Daarbij ook nog eens tegen zeer mooie prijzen! Mijn vaste adres voor mijn 'oude' T4!
Naam: Suayip Dilekci
28-05
Perfect geholpen!
Perfect geholpen de benodigde onderdeel geleverd voor een schappelijk prijs. Top
Naam: Bart
28-05
Prima service,
Prima service, vriendelijk contact en een goede prijs. Zeker aan te bevelen als je onderdelen nodig hebt voor een Volvo.
Naam: Edward
28-05
Top Service.
Kom al jaren bij Boy en doe goede zaken. Eerlijk en betrouwbaar. Helaas had mijn VOLVO V70 uit 2001 het deze zomer vakantie in Frankrijk begeven. Had inmiddels al 593000 km gereden, maar is nog prima auto. Door de uitstekende service, kwaliteit, vakmanschap en service kon ik hem vandaag weer met een andere motor er in op halen. Boy, nogmaals bedankt. Ik raadt iedereen die iets met zijn Volvo heeft advies en vakmanschap te hallen bij Boy Geenacker in Nijmegen. Edward Laterveer Helmond
Naam: Willem S
20-05
Altijd goede service.
Altijd goede service. Boy heeft me al vaak uit de brand geholpen met m'n v70. Topadres.