Klanten waarderen ons met een 9,9.

Naam: jan lamers
22-11
reparatie
Alweer netjes afgehandeld bij de gebroeders,meedenkers,v70 loopt weer als een zunneke(nijmeegs dialect)/
Naam: Enver Demirovix
13-10
De beste die ik ken
Alleen maar positieve verhalen
Naam: Take
20-09
top bekleding set V70 geleverd
Prima Service
Naam: Rene Ven
16-09
Super bedrijf
Kom al jaren bij boy super service en goede onderdelen. Prijzen zijn heel goed
Naam: Rene Ven
15-09
Super bedrijf
Kom al jaren bij boy super service en goede onderdelen. Prijzen zijn heel goed
Naam: Leon
21-08
V50 storing opgelost
Al meer dan een jaar reed ik rond met een storing waarvan geen enkele garage de oorzaak wist te vinden (laat staan te fixen). Via via kwam ik bij Boy Geenacker terecht, die had wel een vermoeden wat het kon zijn. Niet alleen dat, ze konden het ook nog een snel repareren. Nu anderhalve week verder, geen enkele storing meer gehad, Dank! Nu nog een trekhaak erop en ik kan weer tijden vooruit ; )
Naam: Edwin koenderink / Westpoint auto's
18-08
Top service
Bij Boy Geenacker krijg je altijd goed advies, en goede gecontroleerde gebruikte onderdelen. Snelle verzending, gewoon top !! Door hun kennis en ervaring met Volvo kennen ze elk boutje en schroefje , dus ook voor onderhoud van uw Volvo kunt u bij hen terecht. Boy Geenacker is ook gespecialiseerd in de ombouw van de Volvo XC90 naar grijs kenteken. Al meerdere laten ombouwen, en de afwerking is gewoon top !! Ga zo door jongens !! Edwin koenderink
Naam: Rob Vissers
06-07
Topservice
Fijn bedrijf waar je met gerust hart heen kan voor al je Volvo vragen en onderdelen
Naam: Jan
16-06
Grote beurt
Gisteren grote beurt,leenauto gratis, Eerder al probleem opgelost, ik vertrouw op die mannen. Jan uit Overloon
Naam: Adri Kleisterlee
14-05
Top service bij Boy
Na al een aantal keren bij Boy te zijn geweest voor onderdelen en advies heeft hij nu mijn schuif/kanteldak vervangen. Afspraak was net zo snel gemaakt als mijn S80. En ook fijn om te weten, je kan er ook lachen 😂😂
Naam: Glenn John Scheer
16-03
Aanrader
Een nette georganiseerde zaak met goede prijzen, zeer kundig en vriendelijk personeel.
Naam: Peter
24-02
Perfecte & vriendelijke service
Telefonisch contact gezocht met Boy, foto's geappt van de onderdelen die ik zocht, zeer vriendelijk te woord gestaan, hij moest even gaan zoeken in het magazijn, dag later serie hele duidelijke foto's van de onderdelen gekregen via app, prijsafspraak gemaakt, en twee dagen later had ik alles in huis, goed verpakt, in uitstekende staat en helemaal niet duur. Zeer goede service en uiterst vriendelijk te woord gestaan! Ik raad dit bedrijf aan iedere Volvo-liefhebber aan.
Naam: Peter Boers
03-02
Namens garage Gijsberts
Boy helpt altijd snel en accuraat Ik hoef vrijwel nooit te wachten. De spullen liggen al klaar
Naam: Thijs schoenmakers
12-01
Eerlijk betrouwbaar bedrijf.
Kom al jaren bij de gebroeders Geenacker naar alle tevredenheid. Helpen je altijd ,of met werk of onderdelen. 5 sterren!!!
Naam: Wilbert Canisius
19-11
Volvo 850
Het is al een tijdje geleden .mijn 850 sloeg regelmatig af !door verschillende monteurs nagekeken en een erkende Volvo dealer .niets gevonden !!Boy gebeld en na voorleggen van mijn probleem werd een brandstofpomp relais voor 5 euro opgestuurd .even omruilen en de 850 liep weer als een zonnetje !! Chapeau voor Boy .
Naam: Jan van de Voort
05-11
Als ik meer dan een 10 op 10 kon geven
Zo. Dat is mijn review. Mijn oude Volvo V40 18 jaar oud. Perfect onderhouden.
Naam: Jan
06-10
Boy je bent de beste
Verder geen woorden nodig
Naam: Jan de Groot
20-08
achterklep V70 vervangen
Nadat ik een achterklep , op kleur , had gevonden ben ik langsgegaan in Nijmegen.Ik werd keurig ontvangen en samen hebben we de vervangende achterklep bekeken.Ik moest de dag ervoor zonodig tegen een betonnen paal rijden , die niet uit de weg ging.Prijs afgesproken en daar gingen ze aan de slag.Na een kopje koffie en een uurtje verder kwam Boy trots weer voor rijden.GEMAAKT en voor een heel schappelijke prijs.Een aanrader.Dank je wel BOY groeten aan je broer en....je moeder.
Naam: Erwin
03-07
Voor onderhoud op het juiste adres!
Mijn auto weer een grote beurt en APK gehad. Zeer tevreden!
Naam: Peter
03-07
Super Service
Ik had een probleem met mijn V50. Gebeld met Jawie Autoparts en het probleem uitgelegd. Ik werd netjes doorverbonden met Boy, die wist eigenlijk gelijk wat het probleem moest zijn. Dus dat onderdeel doorgemeten en bleek inderdaad defect. Onderdeel dezelfde dag nog besteld en kwam de dag erna al binnen. Gemonteerd en werkt perfect! Beter dan naar de dealer haha.
Naam: Maico
28-05
Mijn vaste adres voor mijn 'oude' T4!
Boy heeft altijd de onderdelen welke ik regelmatig nodig heb, of zorgt ervoor dat hij ze krijgt. Daarbij ook nog eens tegen zeer mooie prijzen! Mijn vaste adres voor mijn 'oude' T4!
Naam: Suayip Dilekci
28-05
Perfect geholpen!
Perfect geholpen de benodigde onderdeel geleverd voor een schappelijk prijs. Top
Naam: Bart
28-05
Prima service,
Prima service, vriendelijk contact en een goede prijs. Zeker aan te bevelen als je onderdelen nodig hebt voor een Volvo.
Naam: Edward
28-05
Top Service.
Kom al jaren bij Boy en doe goede zaken. Eerlijk en betrouwbaar. Helaas had mijn VOLVO V70 uit 2001 het deze zomer vakantie in Frankrijk begeven. Had inmiddels al 593000 km gereden, maar is nog prima auto. Door de uitstekende service, kwaliteit, vakmanschap en service kon ik hem vandaag weer met een andere motor er in op halen. Boy, nogmaals bedankt. Ik raadt iedereen die iets met zijn Volvo heeft advies en vakmanschap te hallen bij Boy Geenacker in Nijmegen. Edward Laterveer Helmond
Naam: Willem S
20-05
Altijd goede service.
Altijd goede service. Boy heeft me al vaak uit de brand geholpen met m'n v70. Topadres.